Scheidingsmediator Nijmegen

Zijn u en uw partner van plan om te gaan scheiden in wonen jullie in de Nijmegen en omgeving? Dan kunt u  contact op te nemen met JB mediation. Voor de beste hulp bij jullie echtscheiding. Want scheiden kan ook zonder advocaat, soms gaat dat alleen beter met de juiste hulp.

De juiste hulp rondom een scheiding

Een scheidingsmediator vinden in Nijmegen is niet moeilijk. Met een mediator kunnen u en uw partner er voor zorgen dat jullie scheiding toch een stukje makkelijker gaat. Wanneer u nog op zoek bent naar een goede mediator in Nijmegen, dan bent u aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op met JB mediation om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Communicatie bij scheiden

Communicatie is belangrijk bij een echtscheiding die goed verloopt. U wilt deze idealiter niet in de rechtbank uitvechten, dat is het laatste wat u wilt. Eventuele geschillen moeten daarom worden voorkomen. Een ervaren mediator kan helpen met het begeleiden van het proces tijdens jullie echtscheiding.

Wanneer een scheidingsmediator in Nijmegen?

Wanneer schakelt u nu een scheidingsmediator in Nijmegen in? Velen denken dat dit alleen maar kan wanneer er ruzie is tussen de partners en er daarom niet uitkomen. Maar dat hoeft helemaal niet. Een mediator inschakelen kunt u ook doen wanneer u en uw partner graag simpelweg extra hulp kunnen gebruiken tijdens de scheiding.

De juiste hulp bij JB mediation in Nijmegen

Bij JB mediation zal de mediator de zaken in goede banen leiden zodat er voor jullie beiden een goede uitkomst zal zijn. Dan kunt u allebei zo snel mogelijk verder, en dat is mogelijk ook goed voor eventueel betrokken kinderen. U kunt ervoor kiezen gebruik te maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo vertellen we graag meer over wat we in jullie specifieke situatie kunnen betekenen.

Een echtscheiding is niet makkelijk

Een echtscheiding is vaak moeilijk en gaat met veel pijn en verdriet gemoeid. Het kan daarom best zijn dat u en uw partner niet echt ruzie hebben, maar er samen ook niet op de beste manier uitkomen. Als er moeilijkheden zijn om over de situatie te praten, komen jullie beiden niet echt verder met de zaken. Dat is voor beide partijen vervelend. Een mediator kan helpen om zo alsnog concrete en gunstige afspraken te maken.

Financiën en scheiding

Ook de financiën zijn vaak een groot onderdeel van een echtscheiding. Zo kan er bijvoorbeeld nog sprake zijn van een koopwoning met een lopende hypotheek en zullen er mogelijk periodieke kosten zijn betreft de kinderen.

Een mediator in Nijmegen is er ook voor de financiën tijdens de scheiding. Als u er met nieuwe afspraken samen beter uitkomt, dan wordt scheiden al een stuk makkelijker. Een ervaren scheidingsmediator kan ook alle gesprekken betreft financiën in goede banen leiden bij een scheiding. Jullie kunnen alle hulp krijgen die jullie nodig hebben.

Een ouderschapsplan

Zijn er kinderen betrokken bij de scheiding? Dan kunnen we werken aan een ouderschapsplan voor na de echtscheiding. In een ouderschapsplan staan duidelijke afspraken over hoe de regeling in zijn werking treedt betreft de kinderen. De kinderen zijn een belangrijk onderdeel tijdens een echtscheiding. Een scheidingsmediator kan u ook hier een stuk verder brengen met goede begeleiding in plaats van een scheiding die wordt uitgevochten in de rechtbank. Het beste voor zowel u, uw partner en de kinderen aan de hand van goed besproken afspraken, brengt u een stuk verder.

Kies voor JB mediation in Nijmegen

Kiezen voor JB mediation in plaats van een advocaat biedt een hoop voordelen. Als mediator zorgen we ervoor dat de belangen van beide partijen worden meegenomen. Dit wordt vaak bij een echtscheiding waar een advocaat bij betrokken raakt niet gedaan. Bij JB mediation gaan we het gesprek aan. En met goede begeleiding komen we een stuk verder. Dat is prettiger voor jullie, en voor de kinderen.

Mfn scheidingsmediator

Wij zijn een MFN geregistreerde mediator. Dit zijn mediators die opgenomen zijn in het ‘mediators federatie kwaliteitsregister Nederland.’ Deze mediators krijgen niet zomaar een kwaliteitslabel als dit. Zij hebben getoond dat zij de nodige ervaring en capaciteiten bezitten om koppels te kunnen helpen tijdens een scheiding. Deze mediators hebben hun waardering verdient door middel van scholing en toetsing. DIt geeft de zekerheid dat u te maken heeft met mensen die services van kwaliteit leveren. Wij zijn up-to-date en bekwaam.

Gratis kennismakingsgesprek?

U kunt bij ons kiezen voor een gratis kennismakingsgesprek. Het eventuele vrijblijvende kennismakingsgesprek kan zowel telefonisch als persoonlijk worden gedaan. Dit gesprek duurt maximaal 45 minuten en is dus geheel kosteloos en zonder v