Mediator Druten | JB Mediation

Heeft u te maken met een scheiding, een familieruzie of een zakelijk geschil of arbeidsconflict? Mediation kan een conflict uitkomt bieden. Als u op zoek bent naar een mediator in Druten, helpt JB Mediation u graag verder.

Scheiding en mediation

Wanneer het besluit genomen is dat er een scheiding gaat plaatsvinden, dan kan dat soms nog onwerkelijk aanvoelen. Echter, wanneer de beslissing is genomen, zullen financiële, fiscale en juridische aspecten ook nog geregeld moeten worden. Hoe wordt alles wat er nog te verdelen valt onder elkaar verdeeld? Wie is verantwoordelijk voor welke kosten? Hoe gaat de zorg voor de kinderen worden geregeld? Deze en andere vraagstukken komen naar voren bij een echtscheiding. Een mediator kan hierbij helpen.

Arbeidsconflict en mediation

Heeft u te maken met een zakelijk conflict? Ook hiervoor kan een mediator ingeschakeld worden. Deze zal in gesprek gaan aan de diverse partijen om samen tot een oplossing te komen die voor alle partijen acceptabel is.

Ervaren mediator Druten

Bent u op zoek naar een mediator in Druten? Wij bieden ook hier onze diensten aan. Wij zijn er om voor beide partijen de beste oplossing te vinden. Een conflict oplossen doet u immers samen. In het geval van een scheiding, is het het beste voor u en uw partner als u samen goed uit elkaar gaat, de persoonlijke conflicten opzij zet en elkaar gewoon een beetje kunt helpen gedurende deze emotionele periode. U wordt er beide beter van als een scheiding goed verloopt, zonder advocaat of rechtsbijstand. Ook bij een conflict kan in gesprek treden met elkaar en samen naar een oplossing zoeken, tot een betere relatie daarna leiden.

Kiezen voor goede bemiddeling

Wij zorgen ervoor dat alle partijen met alle respect middels verschillende manier van goede bemiddeling weer verder kunt. Als ervaren mediatoren krijgt u een onafhankelijke behandeling van een deskundige die naar de beste oplossing zoekt. JB Mediation als ervaren mediator in Druten helpt u verder.

Professionele begeleiding JB mediation

JB mediation helpt u verder bij iedere stap gedurende de echtscheiding of een ander conflict. Uit elkaar gaan en scheiden is nooit makkelijk. En ook een conflict wilt u natuurlijk liever vermijden. Bij JB mediation zijn we betrokken bij uw belangen en zoeken naar de beste manier om jullie wensen en belangen te behartigen. Wij leveren maatwerk. Ook bij scheiden is dat belangrijk. Iedereen heeft met een ex partner andere redenen om uit elkaar te gaan.

Scheiding tot in detail verzorgt

JB mediation verzorgt de scheiding tussen allebei de partijen met een goede balans en werkt om conflicten heen. Op zowel zakelijk, het professionele, als ook op het persoonlijke vlak. Wij geven u duidelijk en eerlijk advies op basis van onze kennis en de begeleiding die we u bieden. Als mediators zijn wij getraind en in staat om de zaken objectief te laten verlopen. Dat is tijdens een scheiding wel zo fijn.

Belangen kinderen voorop

Als professionele mediators in Druten zijn wij uiteraard neutraal. Echter, als uw mediators in Druten moeten we wel zeggen dat altijd de belangen van de kinderen voorop staan als die er zijn. Dat is ook onderdeel van een professionele scheiding. De verdeling moet zo eerlijk mogelijk zijn, ook op het gebied van ouderschap, maar wel altijd met het belang van de eventuele kinderen voorop. Dat vinden wij extreem belangrijk bij JB mediation.

Scheiden en een ouderschapsplan

Alle afspraken betreft de kinderen die tijdens de mediation voor het scheiden worden besproken, worden in een ouderschapsplan en een convenant vastgelegd. Zo weet u zeker dat alle afspraken in orde zijn, daar zorgen wij voor.

Duidelijke afspraken

Het kan zijn dat er onduidelijkheid welke stappen er voor scheiden genomen moeten worden. Of hoe een arbeidsconflict opgelost kan worden. Daarvoor bieden wij u de hulp die nodig is. Wij kunnen helpen met het maken van afspraken en bieden direct alle professionele hulp die nodig is.

Zakelijke afspraken direct vastgelegd

Alle zakelijke afspraken die worden gemaakt en alles wat uit de gesprekken komt in de vorm van afspraken, zal worden vastgelegd in officieel een document. Zo weten alle betrokkenen waar ze aan toe zijn en waar de gesprekken met de mediators naartoe leiden.

MfN mediator

Wij zijn een MfN mediator en aangesloten bij het MfN-register. Dit is het Nederlandse kwaliteitsregister van mediators. Zo kunt u erop vertrouwen dat u te maken heeft met een getoetste en gekwalificeerde mediator bij uw echtscheiding of conflict.

Bereikbaarheid Mediator Druten

In Druten vindt u JB Me