Mediator Nijmegen

Bent u op zoek naar een mediator in Nijmegen? JB Mediation is uw professionele mediator bij zowel echtscheidingen als zakelijke en arbeidsconflicten. Wij bieden een neutrale begeleiding tussen beide partijen. Respect voor elkaar en de situatie staat centraal, waarbij alle betrokkenen gehoord kunnen worden. We helpen u graag om tot een acceptabele oplossing voor beide kanten te komen.

Locatie in Nijmegen

JB Mediation is gevestigd aan het Jonkerbosplein 52 in Nijmegen, in het FiftyTwoDegrees Business Innovation Center, tegenwoordig ook bekend als 52Nijmegen. Wij heten u graag welkom bij de receptie. Bij het gebouw vindt u parkeerplekken om uw auto te parkeren. Ook is de locatie in Nijmegen goed met het Openbaar Vervoer bereikbaar. U vindt ons vlakbij station Nijmegen Goffert. Ook vindt u in de buurt een bushalte. Naast Nijmegen is er ook een locatie in Druten.

Contact opnemen voor mediation

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons tijdens onze openingstijden telefonisch bereiken of een mailtje sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.