OVER JB MEDIATION

‘JB’ is mr. Jeroen Bueters, jurist en MfN Registermediator, woonachtig in Druten, in het Land van Maas en Waal, dichtbij Nijmegen en Arnhem.
Hij is rechtbankmediator en via de Raad voor Rechtsbijstand ook gerechtigd tot het aanvragen van gesubsidieerde rechtsbijstand voor cliënten met een lager inkomen.

Familiemediator

Als mediator heeft hij de specialisatieopleiding gedaan in Familiemediations: hij bemiddelt bij scheidingen, geschillen over omgangsregelingen, alimentatieberekeningen, erfenissen en andere familiezaken.

Mediation bij arbeidsconflict of zakelijk geschil

Hij is gespecialiseerd in bemiddeling bij arbeidsconflicten en overheidsconflicten. Zijn jarenlange werkervaring in het bedrijfsleven maakt hem bij uitstek geschikt voor conflictbemiddeling op de werkvloer, met de overheid en tussen burgers onderling.

Jarenlange ervaring

Na zijn afgeronde rechtenstudie in Nijmegen is hij gaan werken in verschillende commerciële, adviserende en begeleidende functies in de financiële wereld. Met zijn juridische achtergrond en jarenlange ervaring in de financiële sector heeft hij zich veel gesprekstechnieken en communicatievaardigheden eigen gemaakt. Tijdens deze werkzaamheden kwam hij ook regelmatig in aanraking met conflictsituaties en conflictbemiddeling.

Respect voor alle betrokkenen

Oud-collega’s en cliënten over Jeroen: “tijdens het bemiddelen bij conflictsituaties treedt hij alle partijen ‘open minded’ en met veel respect tegemoet”. Een win-winsituatie creëren voor alle betrokkenen is altijd zijn uitgangspunt.
Zijn kracht is dat hij de drijfveren van zijn cliënten herkent en erkent. Van daaruit werkt hij toe naar een constructieve en door alle partijen gedragen oplossing. Zijn passie ligt bij het daadwerkelijk verder helpen van cliënten in een conflictsituatie – of dat nu is rondom familiekwesties en echtscheidingen, óf dat het gaat om zakelijke geschillen tussen werkgever en werknemer, vennoten onderling, conflicten tussen burgers of problemen tussen overheid en burger.